Коренът – Константин Каменов

ОТКЪСИ ОТ ПОЗВОЛЕНОТО В „ТАЙНАТА СИМБИОТИКА“

   След дълги дискусии и спорове „Тайната Симбиотика“ бе променена в „Живата Симбиотика“. Тя е теория на единната наука, но е изведена от модел на живот организиран от (прото-) българите. Това се е случило още преди 12 хилядолетия, когато пишем за тях като за (прото-) траки. Тази форма е огледална на Вселената, но в плоска равнина.

   Интерес представлява и фактът, че тя е предизвикала възраждането си още преди около три хилядолетия, когато при появата на прагматизма е нямала защитни функции.

   Въз основите на главните идеи в нея се появяват и много от науките в днешния свят, но никога досега не се е подхождало интердисциплинарно, за да бъде надграден самият прагматизъм. Съвсем скоро към всеки елемент ще се подхожда като към троична също, както са ни завещали в познанието си далечните ни предци. Така материята ще има по-добри способности и възможности да се преобразува в енергия, която е нейният дух. Същевременно те са в постоянна симбиоза с душата си, която е тяхната информация.

   През необходимия допълнителен кръг от изследвания, игнорирайки досегашните канони, съвсем скоро ще се придобие и възможността човек да може с мисъл да се пренася в други пространства на вселената, а там да се материализира, ако му се налага. Допълнителните отговори за някои от тези неща ще бъдат представени в поредните изследвания за (прото-) българите, а тук само ще им допълним, че те са според законите ВЕД за троичното единство.

   Основните въпроси и идеи от поместената теза са залегнали в „Живата симбиотика – Теория на единната наука“, която е в памет на колегата ми от ИЗ „Корени“ Димитър Чиликов, с когото през 1992г. започнахме изследванията върху тези проблеми.

  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *